luni, 20 decembrie 2010

Si-a implantat o camera foto in cap!



Multe face omul de amorul artei, insa un barbat din New York a uimit o lume intreaga cu proiectul sau. Hotarat sa-si documenteze atent fiecare minut din viata, artistul si-a implantat o camera foto in cap, ceva mai sus de ceafa.
Aparatul va capta peste o jumatate de milion de fotografii si toate imaginile vor fi proiectate intr-un muzeu de arta moderna din Qatar.
Curios sa afle ce se intampla atunci cand se intoarce cu spatele, barbatul a decis sa-si implanteze o camera fotografica din titaniu in teasta. Proiectul sau artistic a fost intitulat sugestiv "Cel de-al treilea ochi".
Procedura chirurgicala destul de dureroasa nu l-a descurajat si nu s-a speriat nici de disconfortul care-l asteapta din cauza greutatii metalice atasate de ceafa.
Cu un diametru de cinci centimetri si subtire de cativa milimetri, camera va capta o imagine la fiecare minut.
Barbatul este constient ca majoritatea fotografiilor vor fi total neinteresante.
Ideea nu este noua, corespondentii de razboi pleaca pe front echipati cu o casca speciala, care are o camera video atasata in spate. Iar in peliculele science-fiction s-a mai intamplat ca vreun personaj sa se trezeasca cu capul orientat in sensul invers.
Insa artistul new-yorkez a impins cu siguranta lucrurile la extrem. Camera va fi activata peste aproape doua saptamani, iar curiosii care vor sa vada toata experienta americanului in timp real, o vor putea urmari pe Internet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu